Nicholas_Lucciano 182 Parašė 2020 Kovo 21 ŠABLONAS ____________________________________________________________________________ 1. Jūsų Vardas_Pavardė:Nicholas_Lucciano 2. Nusižengusio žaidėjo Vardas_Pavardė:Jeff_Roman 3. Nusižengimo aprašymas: paprastas aimas arba silentas tiesiog nežiūri o kulko į žmogu skrenda 4. Įrodymai: seni laikai darius nesikeičia čia paskutiniam video kito žmogaus ir ne aimas Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Kesa_Sport 224 Savininkas Parašė 2020 Kovo 21 https://streamable.com/63bvv 1 Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Nicholas_Lucciano 182 Temos autorius Parašė 2020 Kovo 21 Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jeff_Roman 157 Parašė 2020 Kovo 21 Jokių aš cheat nenaudoju, galit nepjauti grybo krč... Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Turbo_Diesel 30 Parašė 2020 Kovo 21 (redaguota) Nu ir aš pridėsiu dar, peržvelk gal tau kažkur pasirodys įtartina. Man kažkaip „interasnai“ atrodo tas jo šaudymas. https://youtu.be/XLrx-nGQYoM p.s čia su du videkai. Redaguota 2020 Kovo 21 Turbo_Diesel Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jeff_Roman 157 Parašė 2020 Kovo 21 Jūsų šaudymas yra įtartinas ne mano, kai jau gaunat malkų tai pzd verkiat, mokėkit ir jūs pralaimėt. Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Javan_Niller 4 Parašė 2020 Kovo 21 13 minutes prieš, Nicholas_Lucciano parasė: Geras tas šreko smoth aimbotas. Taip ir gyvenam Luccianai Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Nicholas_Lucciano 182 Temos autorius Parašė 2020 Kovo 21 1 minute prieš, Javan_Niller parasė: Geras tas šreko smoth aimbotas. Taip ir gyvenam Luccianai smooth aimas tu irgi akis prasivalyk pumputi doge už mėsa sėdėdavai gaujoj Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Javan_Niller 4 Parašė 2020 Kovo 21 4 minutes prieš, Nicholas_Lucciano parasė: smooth aimas tu irgi akis prasivalyk pumputi doge už mėsa sėdėdavai gaujoj Tu išvis pridaryk morda su savo pamoinu smooth aimu. Velnias žiek,kad serve neprigultum. Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Nicholas_Lucciano 182 Temos autorius Parašė 2020 Kovo 21 1 minute prieš, Javan_Niller parasė: Tu išvis pridaryk morda su savo pamoinu smooth aimu. Velnias žiek,kad serve neprigultum. nebazarink mėsa , prigulsiu tai prigulsiu neprakaituok prie to kompo Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Javan_Niller 4 Parašė 2020 Kovo 21 Dabar, Nicholas_Lucciano parasė: nebazarink mėsa , prigulsiu tai prigulsiu neprakaituok prie to kompo Lyg aš prakaituoju kaip jus keliat jobanus čyterius, dėl to žaidimo. Mirštat ir verkiat,kad jums visi aimai. Nueikit į lauką galvas pravedinti velniai. Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Nicholas_Lucciano 182 Temos autorius Parašė 2020 Kovo 21 Dabar, Javan_Niller parasė: Lyg aš prakaituoju kaip jus keliat jobanus čyterius, dėl to žaidimo. Mirštat ir verkiat,kad jums visi aimai. Nueikit į lauką galvas pravedinti velniai. nebazarink sakau , mėsa esi prie kompo prikepes eik po dušu palysi nusprausi veida pažiūrėk kaip atrodai Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jeff_Roman 157 Parašė 2020 Kovo 21 2 valandas prieš , Nicholas_Lucciano parasė: nebazarink sakau , mėsa esi prie kompo prikepes eik po dušu palysi nusprausi veida pažiūrėk kaip atrodai Normaliai tas Javan pašaudo, jūs pati kai mėsos, daugiau gaujos narių atsirado pas mus tai kaip kėgliai krentat, bet aš nesididžiuoju tuo, kad viena gauja yra stipresnė o kita silpnesnė, visi esam skirtingi, todėl reikia žaisti normaliai, be palengvinančių programų, o ką galiu pasakyti, visi puikiai šaudyti negalį. Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Lukas_Green 42 Parašė 2020 Kovo 21 2 minutes prieš, Jeff_Roman parasė: Normaliai tas Javan pašaudo, jūs pati kai mėsos, daugiau gaujos narių atsirado pas mus tai kaip kėgliai krentat, bet aš nesididžiuoju tuo, kad viena gauja yra stipresnė o kita silpnesnė, visi esam skirtingi, todėl reikia žaisti normaliai, be palengvinančių programų, o ką galiu pasakyti, visi puikiai šaudyti negalį. Sutriau neesme kad tu didziausia mesa savo gaujoj 0taiklumo be aimo sutriau nuo manes krenti banglas rasyt sugebi pamowini apsimyzes sedi, nes pazystami stumia ant taves (is skuodiskiu) sake per kepala nekarta gaves... Numisciau ta tavo morda sutrauka, ir nebenardyk kiesai todel ir sedi be bano dar Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Hansa_Lunatic 64 Parašė 2020 Kovo 21 Kur moderatoriai? Visai tvarkos nežiūri.. O Dariaus.. na tiesiog ir bus Darius 1 Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Jeff_Roman 157 Parašė 2020 Kovo 21 1 valandą prieš , Hansa_Lunatic parasė: Kur moderatoriai? Visai tvarkos nežiūri.. O Dariaus.. na tiesiog ir bus Darius Ne tiesiog, esu normalus dirbantis žmogus, neieškau konfliktų, ateinu laisvalaikį praleisti, o dar, kad dabar ka yra karantinas, tai tiesiog žaidžiu savo malonumui, o kai jie verkia dėl visko tai žinai. Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Mad_Franklin 4 Parašė 2020 Kovo 22 iš 5 kulkų 2 pataikė aimas. Tuo labiau dar kai aplink žmogų bėgioji būna kreivos kulkos, o jei dar ore pašoki ir pataiko tai vpš tada kreivos kulkos būna. Tas pats šūdas su visais ginklais. Galit patys pasitestuot su m4,shotgun,dgl. Kesos video pas patį Nichola buvo kreivos kulkos nors jis net nešokinėjo nors tai būtų padarę tas kulkas dar kreivesnes Dar galėjo vienas variantas būt, kad tam žmogui kur filmavo tuo metu buvo sukilęs pingas. Bėje silentas negalėjo būti, nes būtų užskaitę ir 2 Jeffo išauta kulką kuri matėsi pagal trassa, kad skrido prie pat Cortezo 0:00-0:01 susilėtinkit ir pamatysit. Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų
Kesa_Sport 224 Savininkas Parašė 2020 Kovo 22 Įžeidinėtojai įspėti, tema rakinama. Pranešti pranešimą Dalintis šį pranešimą Nuoroda į tema Pasidalinti ant kitų socialinių tinklų